27 Nisan 2012 Cuma

Sünger Bob kanal d oyunları

Sıradaki oyunumuz Sünger Bob kanal d oyunları:Yarışçı sünger bob varış noktasına kadar yoldan çıkarabildigi kadar araba çıkarıp varış çizgisine ulaşması gerekiyor


Kanal d Oyunları

Kanal D sadece televizyon kanalı olarak kalmamış bir marka. Birçok yan kuruluşları var. Bunlardan biriside kanal d oyunları. Site güzel görüntüsünün yanında yayımladığı birbirinden güzel oyunlar ile dikkat çekti.

Diğer kanalların böyle bir hizmeti bulunmamakla birlikte, gereken özende buna paralel azalmamış. Sitenin ne kadar kaliteli olduğu çocukların kanal d oyunları'nı tercih etmesiyle anlaşılıyor. Kanal D'nin oyun sitesi ücretsiz ve en ilgi çekici oyunlar bu adreste sloganıyla hizmet veriyor. "Sizde kanal d oyunları ile keyifli dakikalar geçirmek isterseniz, bekleriz."

26 Nisan 2012 Perşembe

Artistlik Kayak 3D oyna

Artlistlik kayak yarışlarına katılmak istermisiniz? Çok eğlenceli bir çok artistlik haraket yapabileceğiniz bu oyunu yön tuşlarıyla oynuyor boşluk tuşuyla aldığınız objeyi kullanıyor. X tuşuna basarak havada uçarken yön tuşuna basınca haraket yapıyorsunuz

Kanal d oyunları Lahanacı Tavşan

Lahanayı çok seven tavşan, açlıktan gözü dönmüş ama lahanalara ulaşmak için zekasını kullanıp kapıları açıp lahanaya ulaşması gerekiyor. W A S D yada ok tuşları yön, boşluk tuşu ile de havuç bırakıyorsunuz

Akıllı eşek kanal d oyunu

Zeki eşek pedro, elindeki topla kristalleri vurmayı hedefliyor ancak ilerki bölümlerde baya zorlanacak gibi görünüyor ona yardımcı olmalısınız.

24 Nisan 2012 Salı

beynodan akıllı mesaj oyunu


Herkesin bildiği peynir reklamında çıkan akıllı beyno şimdi oyun olarak ellerinizin altında. Reklamlarda beyno'yu okan bayülgen süper bir şekilde seslendirmektedir.


akıllı çay bardağı oyunu



Akıllı çay bardağı lipton çay şirketi'nin yaptığı güzel bir oyundur. Çay bardağı söyler ve onları uygularsanız oyunu tamamlarsanız. Aklınızdan bi tane nesne tutun ve çay bardağı size 20 tane soru sorsun ve aklınızdan geçeni bilsin. Son dönemin en iyi oyunlarından akıllı çay bardağı oyna.

çılgın tarla 3 oyunu


Çılgın tarla oyunu seri haline gelmiş oyunlardan birisidir. Peki neden seri oyun olmuştur ; oyunu oynayan kişiler beğenmiş ve ilgi göstermişlerdir oyunu yapan kişilerde oyun beğenildiği için seri haline getirilmiş güzel bir oyun. Tarla'nın çılgını olurmu demeyin ve çılgın tarla 3'ü oynayın.

çaktırmadan bak 3 oyunu

çaktırmadan bak 3 oyunu
Çaktırmadan bak oyunu , dikkat , hız isteyen oyunların içinde gelir oyunda masada oturmuşssunuz ve masanızın yanına bir bayan oturmuş ve ona bakmaya çalışıyorsunuz eğer bayan farkederse oyun biter.
Oyunda amaç ; oyunun isminde olduğu gibi çaktırmadan bak oyunu bayanı dikizleyin ve süreyi doldurun 2.seviye'ye geçin.
Kanal d oyunları olarak ilk oyun paylaşımında bulunduk ve gerisi gelecektir.