21 Mayıs 2012 Pazartesi

Yeni oyunlar myoyun.org da oynanır

Türkiye'nin en iddialı oyunsitesi myoyun.org sizleri bekliyor. Dünyanın en popüler oyunu Bubbles oyna, Topçu kafalar oyna gibi bir eğlenceli oyunu bu adreste bulabilirsiniz. Hergün güncellenen sitemiz En güzel oyunları sizler için eklemektedir. Bu sitede zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.


Son zamanların en popüler oyunlarından Tenisçi kafalar'd myoyun.org da sizleri bekliyor.

10 Mayıs 2012 Perşembe

ATV kanal d oyunları


Dağ bayır gezmeyi sevenlerin aracı olan ATV ile dağları bayırları aşıyorsunuz. Bu kanal d oyununu oynarken her zamanki talimatlar geçerli. Neydi onlar hemen hatırlayalım yön tuşlarını kullanın. Aracın yönünü değiştirmek isterseniz enter tuşunu kullanın…

Ateş ve Su Mitoloji

Ateş ve Su Mitoloji Sevimli oyuncularımız Ateş ve Su şimdiki kanal d  tabanlı oyunumuzda mitolojik bir dönemden geçecekler. 2 kişilik olan oyunumuz çok heyecanlı ve dikkat isteyen bir kanal d oyun. Ateş ve su tuzaklara dikkat ederek çıkış kapısına kadar gelerek, kurtulmak için sizlerden yardımlarınızı bekliyorlar.


Kanal D Oyunları - kanald.oyunuoyna.com

Televizyon kanalı olarak izlediğimiz Kanal D, son günlerde oyun dünyasında da popüler olmuş durumda ve oyun siteleri de bunun farkında. Bu kelime ve kanal d oyunları için özel çalışmalar yapılmaya başlanmış durumda. Bizde bunlar arasında en dikkat çekenlerden biri olan kanald.oyunuoyna.com adresini sizler adınıza ufak analizler ile inceledik.

kanald.oyunuoyna.com, basit bir oyun olmasına rağmen görsel açıdan ve oynanabilme kolaylığı açısından çocukların kolay oynayabileceği türden bir oyun. Oyunuoyna.com blog sayfasında da bu konu hakkında detaylı açıklamalar mevcut. Oyunu nasıl oynayacağınız site içerisinde de alt kısımda yazıyor. Bebek Oyunları kategorisi içerisinde de mevcut oyunları kolayca bulabilirsiniz.

Eğer amacınız basit ama oynarken sıkmayan oyunlar oynamak ise kanal d oyunları kategorisinde ki bu oyunu oynamanızı öneririz.

1 Mayıs 2012 Salı

lipton herşeyi bilen kadın oyna

lipton herşeyi bilen kadın oyunu
Liptonun geçen sene tıklanma rekorları kıran interaktif reklam çalışması olan herşeyi bilen kadın oyununda Avrupa Yakası’ nın Fatoş’u Şenay Gürler rol almış. Güzel oyuncu aklınızdan tuttuğunuz herkesin bildiği bir şeyi tahmin etmeye çalışıyor. 20 adet soru soruyor bilemezse son 5 tane daha soruyor.
Lipton bu oyunu kaldırıp yerine lipton akıllı çay bardağı oyununu piyasa sürdü.
Kaynak: herşeyi bilen kadın.



Alışveriş Otoparkı 3D

Ünlü bir alışveriş merkezinin arabalarımızı park ettiğimiz otoparkın dasınız. Trafiğin yoğun bir saattin de arabaları hızlıca park etmesi gereken bir park görevlisisiniz, vale gibi yani.

Canavar Kamyon kanal d oyunu

Şimdiki kanal d oyunumuz Canavar Kamyon. Canavar kamyonla dağları bayırları dolaşıyorsunuz tabi ki bu tür oyunların klasik ögesi engebeli yollar.

Size verilen görevleri tamamıyla yerine getirdiğinizde kazandığınız dolarlar ile aracı modifiye edebiliyorsunuz.